Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

“Basın milletin müşterek sesi ve demokrasilerin güvencesidir”

“Basın milletin müşterek sesi ve demokrasilerin güvencesidir”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan 24 Temmuz açıklaması:

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’dan 24 Temmuz açiklamasi:

“Basin milletin müsterek sesi ve demokrasilerin güvencesidir”

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Türk basininda sansürün kaldirilmasi nedeniyle bir kutlama mesaji yayimladi. Bilal Uludag,  basin yayin organlarinin toplumun haber alma ihtiyacini karsilamasi noktasinda çok önemli bir görev üstlendigini ifade ederek, “Basin milletin müsterek sesi ve demokrasilerin güvencesi konumundadir.” dedi.

Baskan Bilal Uludag, yayinladigi mesajinda, basinin çagdas demokratik hayatin vazgeçilmez unsurlarindan biri olduguna da deginerek su görüslere yer verdi:

“Yazili ve görsel basin kamuoyuna tarafsiz dogru ve hizli biçimde bilgi ve haber vererek toplumu aydinlatmaya devam etmektedir. Basin yayin çalisanlari ise kurumlarinin isimsiz kahramanlaridir. Ayni zamanda ülkelerin gelisiminde önemli bir yere sahip olan basinin, halki bilinçlendirme, kamuoyunda gerekli hassasiyetleri olusturma gibi önemli islevleri de bulunmaktadir. Basinin meslek ilkeleri dogrultusunda tarafsiz, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayisiyla çalismalarinin devamini dileyerek, her zaman özgür ve sansürsüz bir ortamda görevlerini yapmalarini temenni ediyorum.” 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı